66-RUNDE: Suzann Pettersen brukte 66 slag på første dag av LPGA-turneringen i Mobile, Alabama i går, og ligger på delt tredjeplass. Foto: Kevin C. Cox/ Getty Images / AFP / NTB Scanpix
66-RUNDE: Suzann Pettersen brukte 66 slag på første dag av LPGA-turneringen i Mobile, Alabama i går, og ligger på delt tredjeplass. Foto: Kevin C. Cox/ Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

Tutta på tredje i Alabama

- Rett før det løsner.

Med en solid runde seks under par har Suzann Pettersen plassert seg på delt tredjeplass etter første dag av LPGA-turneringen i Mobile, Alabama.

Tutta leverte sterk golf gjennom hele åpningsdagen av turneringen. Hun fikk ikke en eneste bogey, mens det ble seks birdier til 66 slag totalt på Magnolia Grove Crossing-banen.

- Rett før det løsner
Pettersen har spilt fire turneringer etter at hun kom tilbake fra ryggskaden. Hun har følt seg bra, men de store resultatene er uteblitt.

- Jeg føler meg ganske fin og rolig, og jeg mener at det er rett før det løsner. Jeg må være tålmodig og samtidig aggressiv, sa Pettersen til LPGAs hjemmeside.

To bak teten
Det norske golfesset ligger to slag bak ledende Catriona Matthew fra Skottland.

Charley Hull fra England er på andreplass etter sin 67-runde.

- Jeg er selvsagt veldig glad for spillet mitt i dag. Jeg har hatt to uker hjemme i Skottland, og da vet man aldri hvordan det blir når du er tilbake på banen igjen, sa Matthew.

(NTB)