SVAK SISTERUNDE: Suzann Pettersen avsluttet LPGA-turneringen i Florida med en svak 75-runde. Dermed endte hun på en 18.-plass til slutt. Foto: Scott Halleran/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
SVAK SISTERUNDE: Suzann Pettersen avsluttet LPGA-turneringen i Florida med en svak 75-runde. Dermed endte hun på en 18.-plass til slutt. Foto: Scott Halleran/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Tutta raste på resultatlista

Avsluttet svakt i Florida.

Golfproffen Suzann Pettersen avsluttet LPGA-turneringen i Naples, Florida med en 75-runde og ble nummer 18. Det skilte 10 slag opp til den sørkoreanske vinneren Choi Na-yeon.

«Tutta» åpnet turneringen sterkt med en 66-runde og var i delt ledelse etter første dag. Deretter gikk det stadig dårligere. Fasit ble 66-71-72-75 og fire slag under par totalt for 31-åringen.

Søndag måtte hun tåle en bogey allerede på det første hullet og tre til på hull 9, 12 og 16. Kun det 14. hullet ga birdie for Tutta.

Choi kontrollerte inn til seier med en 70-runde søndag. Hun var to slag foran landskvinnen Ryu So-yeon og tre foran amerikanske Brittany Lincicome.

(NTB)