Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Tutta» rett ut av British Open

Klarte ikke cuten.

MARERITT-TURNERING: Suzann Pettersen fikk det heller ikke i år til i British Open. Foto: ANDREW YATES / AFP PHOTO / NTB Scanpix
MARERITT-TURNERING: Suzann Pettersen fikk det heller ikke i år til i British Open. Foto: ANDREW YATES / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

Suzann Pettersen slet også lørdag og ser ikke ut til å klare cuten i majorturneringen British Open. Golfstjernen er sju slag over par etter to runder.

«Tutta» har hatt en tøff sesong, og marerittet fortsatte under den værutsatte turneringen i Hoylake like utenfor Liverpool. Fredag gikk hun av banen på grunn av vanskelige vindforhold, men da andrerunden ble startet på nytt lørdag, ble det nok en nedtur for 31-åringen.

Det ble bogeyer både på hull 2 og 6, mens hun fikk rettet litt opp med en birdie på hull 9. Også på det 12., 14. og 17. hullet måtte Tutta bruke ett slag mer enn par, og til slutt endte hun på 75 slag etter en ny birdie på hull 16.

Resultatet var ett slag bedre enn torsdagens åpningsrunde, men allerede er den norske golferen helt nede på delt 92.-plass. 50 spillere får fortsette turneringen, og der er Tutta etter all sannsynlighet ikke med.

Samme skjebne lider Marianne Skarpnord, som også er sju slag over par etter to runder. 26-åringen fra Østfold gikk første runde på 75 slag og den andre på 76.

Fortsatt har flesteparten av spillerne i British Open til gode å fullføre annen runde. Shin Ji-yai fra Sør-Korea ligger best an etter én eagle og tre birdier på de fire første hullene lørdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media