Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta satte banerekord

Suzann Pettersen gikk 10 under par på dagens runde av europatouren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen havnet på andreplass i europatour turneringen HP Open i Stockholm. Suzann satte banerekord med fantastiske 62 slag, 10 under par, og tvang dermed svenske Sophie Gustafson til omspill etter at de begge endte på 269 slag (19 under par) totalt.

I omspillet ble den svenske jenta for sterk og vant på det tredje hullet etter at Suzann misset en metersputt for par.

På dagens første 18 hull hadde ikke Suzann noen problemer med puttingen, og fra hull 7 til 12 leverte hun den utrolige serien: birdie, birdie, eagle, birdie, birdie, birdie. Totalt ble det en eagle, åtte birdier og ni par.

- Jeg har spilt bra golf hele uken. I dag hadde jeg bestemt for å spille aggressivt og gå for alle slagene jeg helst vil slå. Dessuten satte jeg veldig mange putter, sa en glad Suzann etter runden til golf.no.

For andreplassen får det norske golftalentet 400 000 svenske kroner, men viktigst er det at hun nå er enda nærmere en plass på det europeiske Solheim Cup laget som møter USA fra 12. - 14. september på Barsebäck Golf & Country Club.

Vibeke Stensrud som har ligget i tetstriden gjennom hele turneringen faltfra tredje til sjette plass etter at hun leverte en dårlig siste runde på 73 salg, en over par.