Tutta skuffet igjen

Suzann Pettersen hadde en perfekt mulighet til å kjempe om sin første USA-seier etter kanonrunden fredag. Den sjansen spolerte hun med svært ustabilt spill lørdag og søndag.

Det startet med en 75-runde (tre slag over par) lørdag. Hun gikk fra en foreløpig annenplass til 13. plass i LPGA-turneringen.

Og det ble bare verre søndag. Bogey på hull to, trippelbogey på hull fem, bogey på hull sju og dobbeltbogey på hull 15 sørget for en ny runde tre slag over par. Hun hadde også fire birdies på søndagens finalerunde, og det sørget for at resultatet ikke ble helt katastrofe.

Suzann Pettersen hadde likevel god grunn til å tusle misfornøyd av banen etter sisterunden. Hun endte fem slag under par totalt, men kunne vært langt høyere opp på resultatlisten hvis det ikke hadde vært for skuffende prestasjoner lørdag og søndag.

Hun falt til 34. plass etter søndagens runde. Det var supertalentet Lorena Ochoa som vant turneringen. Den mexicanske jenta, som ble kåret til årets nykommer på LPGA-touren i fjor, gikk sisterunden sju slag under par og endte 19 slag under totalt.

(.NTB)