Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta snuser på pallplass i LPGA-turnering

Bykset opp 29 plasser etter gnistrende andrerunde.

KNALLRUNDE: Suzann Pettersen spilte forrykende i andre runde av LPGA-turneringen i Texas. Foto:  Darren Carroll/Getty Images/AFP
KNALLRUNDE: Suzann Pettersen spilte forrykende i andre runde av LPGA-turneringen i Texas. Foto:  Darren Carroll/Getty Images/AFP Vis mer

Suzann Pettersen spilte en gnistrende 2. runde da han bykset 29 plasser i LPGA-turneringen i Texas Shootout. Golfstjernen er nummer tre med to runder igjen.

36-åringen lå på delt 32.-plass etter åpningsrunden, men med en kruttsterk 65-runde og hele sju birdier klatret hun med full fart oppover resultatlista. Pettersen er to slag bak ledende Haru Nomura fra Japan.

Fredagen startet ikke lovende for Tutta. Allerede på første hull måtte hun tåle en bogey, men hun kjempet seg tilbake med fire birdier på de seks neste hullene. Hun fikk tre birdier til på veien tilbake til klubbhuset.

Pettersen er totalt sju slag under par etter to av fire runder i Texas. Den norske golfprofilen har ikke vunnet en LPGA-turnering siden sommeren 2015.

Nomura gikk også en 65-runde fredag. Hun leder ett slag foran thailandske Ariya Jutanugarn, som måtte ty til 67 slag.

Turneringen avsluttes søndag.

(NTB)