Tutta spilte seg opp etter svak start

Amerikanske Stacey Lewis vant suverent i New Jersey.

GREI AVSLUTNING: Suzann Pettersen klarte ikke en topplassering i New Jersey, men en grei avslutning søndag sikret 18. plass. Foto:   Hunter Martin/Getty Images/AFP
GREI AVSLUTNING: Suzann Pettersen klarte ikke en topplassering i New Jersey, men en grei avslutning søndag sikret 18. plass. Foto: Hunter Martin/Getty Images/AFPVis mer

Suzann Pettersen spilte seg opp til delt 18.-plass med en 70-runde på siste dag av LPGA-turneringen i Galloway, New Jersey. Amerikanske Stacey Lewis vant suverent.

Igjen svingte spillet for den norske golfproffen, som har hatt en svak sesongstart. Hun åpnet med en 74-runde (tre under par) fredag, gikk lørdagens runde på 67 og avsluttet på to slag under par totalt.

Søndagens runde startet pent for Tutta, med tre birdier på de seks første hullene. Deretter måtte hun tåle to bogeyer i tillegg til nok en birdie.

Stacey Lewis hadde med seg en ledelse på hele seks slag inn til sluttrunden og kontrollerte til seier med en 71-runde søndag. Hun leverte 65-runder på de to første dagene.

Katherine Hull fra Australia var fire slag bak Lewis og ble nummer to. Mika Miyazato (Japan) og Azahara Muñoz (Spania) delte 3.-plassen.

(NTB)