Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta spilte seg opp halvveis i LPGA-turneringen i Sør-Korea

Delt 13. plass.

SPILTE SEG OPP: Suzann Pettersen fulgte opp med 69-runde på dag to av LPGA-turneringen i Sør-Korea og ligger på delt 13.-plass etter halvspilt turnering. Foto: AP Photo/Jens Meyer
SPILTE SEG OPP: Suzann Pettersen fulgte opp med 69-runde på dag to av LPGA-turneringen i Sør-Korea og ligger på delt 13.-plass etter halvspilt turnering. Foto: AP Photo/Jens Meyer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen fulgte opp med 69-runde på dag to av LPGA-turneringen i Sør-Korea og ligger på delt 13.-plass etter halvspilt turnering.

Hun ligger fem slag bak ledende Lydia Ko. Den newzealandske favoritten gikk bare ett slag bedre enn Pettersen på den første runden, men med en 65-runde fredag var hun fire slag bedre.

Lexi Thompson fra USA ligger på tredjeplass med 135 slag etter de to første rundene. Hun gikk den andre runden to slag bedre enn Tutta, som absolutt er «på skuddhold» av de aller beste.

På den første runden torsdag ødela det norske esset for seg selv med en dobbel bogey på det 12. hullet. Da ble det klart at hun ikke kunne kjempe helt i teten på åpningsrunden, men hun hang godt med på den andre runden også. Hun spilte seg da også opp fra en litt laber og skuffende 22.-plass etter første dag.

Det er helt klart at pilene peker oppover for Suzann Pettersen i Incheon.

Turneringen fortsetter lørdag og avsluttes søndag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!