Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta spilte seg opp i Pittsford

Men fortsatt langt fram til teten.

BEDRING I SIKTE: Etter en middels start går det bedre for Suzann Pettersen i LPGA-turneringen i Pittsford, New York. Foto: SCANPIX/Hunter Martin/Getty Images/AFP
BEDRING I SIKTE: Etter en middels start går det bedre for Suzann Pettersen i LPGA-turneringen i Pittsford, New York. Foto: SCANPIX/Hunter Martin/Getty Images/AFP Vis mer

Suzann Pettersen spilte seg opp til delt 16.-plass med en 69-runde i LPGA-mesterskapet i golf lørdag, men det er langt fram til teten.

Verdensener Tseng Ya-ni fra Taiwan gikk lørdagens runde på 67 slag og har fem slags ledelse foran siste runde i Pittsford. 22-åringen kan bli den yngste som vinner sin fjerde majortittel. Pak Se-ri og Tiger Woods var begge 24 år da de passerte den milepælen.

- Jeg elsker å spille foran mange tilskuere, og jeg elsker utfordringen med de vanskelige banene i majorturneringene, sier Tseng, som er ti slag foran Pettersen.

«Tutta» var nede på delt 38.-plass etter å ha gått de to første rundene i majorturneringen på par, men lørdag tok hun seg rundt banen tre slag under par. Hun greide seks birdier, men måtte også tåle bogey tre ganger.

Første halvdel av runden var svært ujevn, med birdie på 2., 4., 6. og 8. hull, men bogey på 3., 5. og 9. hull.

Siste halvdel holdt hun seg unna bogey og greide birdie på 12. og 17. hull.

Amerikanerne Cindy Lacrosse og Morgan Pressel er på delt 2.-plass fem slag bak Tseng.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media