Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta spilte seg opp

Til delt 15.-plass.

Fem birdies og en eagle hjalp Suzann Pettersen til en super sisterunde i LPGA-turneringen på Hawaii. Hun spilte seg opp til delt 15.-plass.

Seierssjansene forsvant med to skuffende åpningsrunder rundt par, men lørdag trillet puttene inn for «Tutta». Bare en eneste bogey ødela inntrykket.

På femte siste hull greide hun også eagle, tre slag på et par-fem-hull.

Turneringen ble vunnet av amerikanske Paula Creamer, som avsluttet med tre strake birdies og passerte sørkoreanske Jeong Jang. Creamer hadde i likhet med Pettersen en 66-runde lørdag.

- Det var en god dag for meg. Mange gode spillere gikk gode runder, og jeg måtte spille på topp for å vinne, sa Creamer.

Annika Sörenstam, som forrige uke tok sin første turneringsseier på 17 måneder, endte på fjerdeplass.

- Det har vært to fine uker, og jeg er fornøyd med spillet mitt, sa den svenske tidligere verdenseneren.

Det var ingen god uke for det tidligere stjerneskuddet Michelle Wie, som med dobbeltbogey på 16. og trippelbogey på 18. hull avsluttet med en 78-runde og delt sisteplass.

SLO SEG OPP: Suzann Pettersen fikk en svak start, men spilte seg opp mot slutten av turneringen på Hawaii. Foto: ANDY LYONS/GETTY IMAGES/AFP/SCANPIX
SLO SEG OPP: Suzann Pettersen fikk en svak start, men spilte seg opp mot slutten av turneringen på Hawaii. Foto: ANDY LYONS/GETTY IMAGES/AFP/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media