Tutta sviktet på oppløpet

Ochoa fikk sin revansj.

Suzann Pettersen klarte ikke å følge opp lørdagens kanonrunde og endte på 5.-plass etter en svak avslutningsrunde på LPGA-touren i Palm Desert.

Etter at det norske håpet senket hele ni birdies lørdag og klatret opp i delt ledelse med tittelforsvarer Ochoa, så det ut som om det nok en gang skulle stå mellom de to, slik som det gjorde forrige helg. Da tok Tutta sin tredje LPGA-seier etter omspill. Søndag maktet ikke det norske golfesset å følge opp.

Tre bogeys holder ikke i kamp mot verdenseneren, som gjorde det aller meste riktig, gikk solide seks slag under par og tok en suveren seier etter hele sju birdies. Hun var hele fire slag bedre enn nummer to, sørkoreanske Kim Mi-huyn.

Tutta gikk sisterunden på banens par, 72 slag, og endte på totalt 12 under par. Det holdt til 5.-plass. Brasilianske Angela Park og Jang Jeong fra Sør-Korea delte tredjeplassen med 13 under par.

(NTB)

SLO SEG BORT: Suzann Pettersen klarte ikke å følge opp gårsdagens superrunde, og endte til slutt på en 5.plass i California. Foto: Danny Moloshok/Reuters
SLO SEG BORT: Suzann Pettersen klarte ikke å følge opp gårsdagens superrunde, og endte til slutt på en 5.plass i California. Foto: Danny Moloshok/Reuters Vis mer