Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta tilbake blant topp 10 i verden for første gang på over et år

Så vidt.

TOPP TI: Suzann Pettersen er nok en gang blant verdens ti best rankede golfspillere.Foto: AFP / JUNG YEON-JE / NTB Scanpix
TOPP TI: Suzann Pettersen er nok en gang blant verdens ti best rankede golfspillere.Foto: AFP / JUNG YEON-JE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige uke forsvant Suzann Pettersen ut av topp 10 på verdensrankingen for første gang på 435 uker. Mandag var hun tilbake i det gode selskap.

Pettersen endte på sjuendeplass i forrige ukes LPGA-turnering i Sør-Korea. Det holdt til å gjøre et lite byks fra 11.- til 10.-plass på verdensrankingen.

Sørkoreanske Park In-bee topper fremdeles foran Lydia Ko fra New Zealand.

På herresiden ble det endring i toppen til tross for at ingen av de involverte spilte turnering forrige uke. Australske Jason Day er tilbake på førsteplassen, og han henviser dermed Jordan Spieth fra USA til annenplass.

Årsaken er at verdensrankingen baserer seg på en toårsperiode. Dermed forsvant en av Days svakere turnering ut av systemet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!