Tutta tjener store penger

Håver inn millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 8,5 millioner kroner har golfesset Suzann Pettersen (26) spilt inn på LPGA-touren hittil i år. Neste år sikrer hun minst like mye bare i sponsorinntekter.

- Jeg tror bildet i 2008 ligger noe i nærheten av det. Ikke at det renner inn med sponsorhenvendelser hver dag, men vi merker en betraktelig økning. Suzann skiller seg ut med en særegen stil, og hun vinner mange turneringer. Bildet er ganske annerledes i dag enn for ett år siden, sier manager Jan Ove Nystuen til NTB.

Hittil har «Tutta» stort sett forholdt seg til norske sponsorer og samarbeidspartnere med relativt beskjeden avkastning. Nå melder også pengesterke, utenlandske selskaper seg på.

- Men Norge vil alltid være viktigst for Suzann, og vi ønsker å videreføre de avtalene vi har med norske sponsorer. Det går mot at vi reforhandler noen avtaler og får noen nye også, slår Nystuen fast.

Birdierush 

Den norske jenta signerte et birdierush i Thailand torsdag og brukte bare 65 slag på førsterunden. Ni ganger «stjal» hun et slag i forhold til banens par. På første halvdel av runden gikk hun hele seks slag under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer