«Tutta» tre slag over par

På 38. plass etter førsterunden i US Open.

 LEDER:  Choi Na-yeon fra Sør-Korea leder etter første dag av US Open i golf på Saucon Valley Country Club i Betlehem, Pennsylvania. Foto: MATT SULLIVAN, REUTERS/SCANPIX.
LEDER: Choi Na-yeon fra Sør-Korea leder etter første dag av US Open i golf på Saucon Valley Country Club i Betlehem, Pennsylvania. Foto: MATT SULLIVAN, REUTERS/SCANPIX.Vis mer

Suzann Pettersen innledet førsterunden i US Open bra, men fire bogeys på fem hull sendte golfproffen langt nedover på listene.

Etter en 74-runde er hun seks slag bak sørkoreanske Choi Na-yeon, som leder etter første dag.

Pettersen gikk runden sammen med Choi og Lindsey Wright, og de startet på 10. hull. Etter birdie på 12. og 14. hull var «Tutta» to slag under par, men så kom problemene. Det ble bogey på 16., 17., 18. og 2. hull, og en ny bogey på 8. hull sendte henne ned til delt 38.-plass.

Choi gjorde det betydelig bedre. Hun senket birdieputter på tre av de fire første hullene hun spilte, og endte med seks totalt. Tre bogeys gjorde at hun leder med bare ett slag på Cristie Kerr, verdensener Lorena Ochoa og Jean Reynolds.

Opprør mot sjefen

Ochoa, Pettersen og flere andre stjerner skapte oppstyr før start på Major-turneringen i Betlehem, Pennsylvania ved å fronte et opprør mot LPGA-sjefen Carolyn Bivens. Mye tyder på at Bivens kommer til å gå med på å trekke seg. (NTB).

 LETER:  Suzann Pettersen forbereder en put på åpningsdagen av US Open. Foto: GENE J. PRESKAR, AP/SCANPIX.
LETER: Suzann Pettersen forbereder en put på åpningsdagen av US Open. Foto: GENE J. PRESKAR, AP/SCANPIX. Vis mer