Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta tror Woods dropper Lindsey Vonn i Sotsji

Og røper internt veddemål med golfstjernen.

HER KOMMER VINTEREN: Tiger Woods og Lindsey Vonn fotografert under NFL-kamp mellom Denver Broncos og Kansas City Chiefs i november. Foto: Justin Edmonds/Getty Images/AFP
HER KOMMER VINTEREN: Tiger Woods og Lindsey Vonn fotografert under NFL-kamp mellom Denver Broncos og Kansas City Chiefs i november. Foto: Justin Edmonds/Getty Images/AFP Vis mer

(Dagbladet): Tiger Woods (37) ble nummer to i PGA-turneringen i California nylig, men verdenseneren kan ta juleferie med god samvittighet etter en kjempesesong.

Suzann Pettersen har kjent Woods i en årrekke - og røper at de denne sesongen hadde flere interne veddemål før sesongen.

- Han er den samme gamle. Jeg har kjent Tiger lenge og vi har hatt mange interne «bets» gjennom året. Målet var å slå hans fem seire. Det klarte jeg ikke, men jeg tangerte de i alle fall, sier Suzann Pettersen til Dagbladet.

Tutta kjenner golfstjernen gjennom mange år som kolleger i verdenseliten. Nå er de nummer én og to på hver sin verdensranking.

SUPER-SESONG: Suzann Pettersen kan se tilbake på fem seire og tar juleferie som verdenstoer. Hun røper interne veddemål med Tiger Woods i løpet av året.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SUPER-SESONG: Suzann Pettersen kan se tilbake på fem seire og tar juleferie som verdenstoer. Hun røper interne veddemål med Tiger Woods i løpet av året. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Situasjonen er derimot mer kritisk for Woods' kjæreste Lindsey Vonn (29). Hun har slitt med skade det siste året og kjemper en kamp mot klokka for å finne formen til Sotsji-OL om under to måneder.

- Hater snø Woods har fått ekstra oppmerksomhet det siste året etter at forholdet til Vonn ble kjent. Nå håper alpintstjernen at golferen blir med som støttespiller til Sotsji-OL.

Det tror neppe Tutta skjer.

- Tiger hater jo snø og kulde. Sotsji er ikke hans favorittsted og jeg tror ikke han har særlig lyst til å reise dit., sier Pettersen.

- Han må i så fall ha på seg en ekstra lue eller to. Han fryser så lett, sier hun med et smil.

- Vilje av stål Amerikansk presse spekulerte tidligere i vinter i at Woods dropper Sotsji-tur på grunn av golfsesongen, noe som ikke ble godt mottatt hos Vonn.

- Jeg er ikke bare en cheerleader, sa Vonn, som har fulgt Woods i flere store turneringer.

Pettersen har selv aldri møtt alpintstjernen - men den norske 32-åringen mener Woods ikke har forandret seg etter at han fant lykken med Vonn.

- Mitt forhold til ham er det samme som før. Jeg har gode relasjoner til ham. Både gjennom Nike og ellers. Jeg prøver å lære mye av det han har gjort på golfbanen, sier Pettersen til Dagbladet.

- Lindsey er en god match for Tiger. Hun har vilje av stål og kjenner jo til hvordan idretten fungerer, sier Tutta.

VENNER: Tiger Woods og Suzann Pettersen under en turnering i 2011. Foto: AP Photo/Kevin Rivoli
VENNER: Tiger Woods og Suzann Pettersen under en turnering i 2011. Foto: AP Photo/Kevin Rivoli Vis mer