<strong>OVERBEVISTE:</strong> Suzann Pettersen med beviset på at hun vant kvinne-VM i golf i Kina i dag. Foto: China Daily / Reuters / NTB Scanpix
OVERBEVISTE: Suzann Pettersen med beviset på at hun vant kvinne-VM i golf i Kina i dag. Foto: China Daily / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Tutta vant kvinne-VM i golf

Avgjorde med knallsterk runde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen avgjorde en duell med sørkoreanske Park In-bee og vant kvinne-VM i golf søndag.

Turneringen med den flotte tittelen inngår i europatouren. Den samler mange sterke spillere, om enn ikke like mange som navnet tyder på.

Etter en knallsterk 66-runde søndag seiret «Tutta» ett slag foran Park, mens den kinesiske hjemmefavoritten Feng Shanshan endte sju slag bak på tredjeplass.

Park ledet før søndagens runde, men hun brukte 69 slag. Suzann Pettersen gikk en bogeyfri runde med seks birdier. Hun har ikke hatt en bogey siden midtveis på 2. runde fredag.

Takket være Suzann Pettersens sterke spill ble det også norsk 2.-plass i lagkonkurransen. Marianne Skarpnord endte langt nede på lista individuelt og 25 slag bak lagvenninnen, men sammen slo de alle lag unntatt Sør-Korea.

Sør-Korea (Park In-bee og Kim Ha-neul) endte fem slag foran Norge, som igjen var fem slag foran Thailand.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer