Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta vartet opp med storspill

Endelig stemte det igjen for Suzann Pettersen. Golfstjernen gikk sju slag under par på tredje runde av helgens majorturnering.

Endelig stemte det igjen for Suzann Pettersen. Golfstjernen gikk sju slag under par på tredje runde av helgens majorturnering.

Etter å ha slitt med puttingen de to første dagene av turneringen, fikk «Tutta» sving på spillet sitt igjen under lørdagens runde. Hun hadde fem birdies og en eagle.

- I dag klarte jeg det jeg har prøvd på de siste to dagene, sa Pettersen.

Den norske golfproffen var nummer 62 etter halvspilt turnering, men storspillet lørdag gjør at hun tar et solid byks på resultatlisten før den siste runden. 26-åringen er totalt to slag under par.

- Jeg har spilt meg inn i turneringen igjen. Sju under par er ganske bra på en lørdag i en majorturnering. Jeg gjorde knapt noen feil i dag, og det hjelper når puttene går i hullet, sa Tutta.

Lørdagens runde er ikke ferdigspilt.

(NTB)

STORSPILL: Suzann  Pettersen har funnet formen og gikk sju slag under par i California i dag. Foto: David Cannon/AFP
STORSPILL: Suzann Pettersen har funnet formen og gikk sju slag under par i California i dag. Foto: David Cannon/AFP Vis mer
image: Tutta vartet opp med storspill
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media