FÅR JOBBE LENGER: TV 2 avviser at de ikke kommer til å benytte seg av Davy Wathne etter at han blir pensjonist - men da som frilanser. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FÅR JOBBE LENGER: TV 2 avviser at de ikke kommer til å benytte seg av Davy Wathne etter at han blir pensjonist - men da som frilanser. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

TV 2: - Vil ikke slutte å bruke Davy Wathne

Avviser at sportsprofilen ikke får jobbe for kanalen.

(Dagbladet): TV 2 lover at de ikke har tenkt å kaste Davy Wathne ut av kanalen når han fyller 67 år i 2017.

VG meldte i går kveld at den profilerte medarbeideren ikke får fortsette i kanalen etter at han når pensjonsalderen.

Avisa skrev at Wathne hadde spurt kanalen om å få fortsette etter at han blir 67 år, men at han da fikk avslag.

TV 2s sportsredaktør avdramatiserer nå hele saken.

- Det hadde vært uklokt å forholde seg til en absolutt grense på 67 når det er mulig å ta oppdrag for TV 2, slik som Johan Kaggestad gjør, sier TV 2s sportsredaktør, Vegard Jansen Hagen, til Dagbladet.

Johan Kaggestad er 71 år - men jobber fortsatt mye for kanalen.

Davy Wathne begynte som frilanser i Bergens Tidende, og Jansen Hagen forteller at de ønsker at bergenseren skal gå tilbake til å jobbe som frilanser for TV 2 om to år.

- Davy kan gå tilbake i ungdommen der han startet som bladfyk i Bergens Tidende. Så livet går i sirkler, og det kan det også for Davy også hvis han ønsker det, sier sportsredaktøren - som har døra vidåpen for at profilen skal fortsette å jobbe i kanalen.

- Han sitter på en enorm kompetanse, og viser ingen tegn til trøtthet, og er mer energisk enn noensinne, så her må det gå an å finne gode løsninger for begge parter. Johann Kaggestad viser at det fortsatt er fullt mulig å bruke dyktige medarbeidere på en offensiv måte selv om de er over pensjonsalderen, understreker Vegard Jansen Hagen.