Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Patrick Oberegger

TV 2: – Italiener blir trener for skiskytterjentene

Ifølge TV 2 blir italieneren Patrick Oberegger ny trener for kvinnelandslaget i skiskyting.

NY TRENER: Patrick Oberegger skal være klar som trener for Tiril Eckhoff og resten av de norske damene. Foto: Larsen, Håkon Mosvold
/ NTB scanpix
NY TRENER: Patrick Oberegger skal være klar som trener for Tiril Eckhoff og resten av de norske damene. Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix Vis mer

Forhandlingene skal være i sluttfasen.

Oberegger har vært trener for en av verdens beste utøvere de siste sesongene, og Dorothea Wierer er ikke fornøyd med å miste treneren sin.

– Det blir en flott opplevelse for ham. Men jeg er veldig skuffet, for han har hjulpet oss med alt de siste årene. Det blir tøft uten ham, men vi må akseptere hans avgjørelse, selv om jeg fortsatt har et lite håp om at han blir her, sier Wierer til TV 2.

Wierer har hatt Oberegger som trener de fem siste sesongene. Patrick Favre har vært skytetrener. Han bytter nå til det franske landslaget.

Stian Eckhoff ga seg som trener for skiskytterjentene etter forrige sesong. Eckhoff går inn i en stilling som administrasjonssjef i Sør-Trøndelag skikrets.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media