Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TV 2 ble slaktet da Tottenham ble droppet til fordel for Solskjær

Nå tar kanalen grep.

POPULÆR: TV 2 vurderer Ole Gunnar Solskjær som mer interessant for tv-seerne enn Tottenham, men tar nå grep etter voldsom kritikk. Her fra Solskjærs første kamp som Cardiff-sjef. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
POPULÆR: TV 2 vurderer Ole Gunnar Solskjær som mer interessant for tv-seerne enn Tottenham, men tar nå grep etter voldsom kritikk. Her fra Solskjærs første kamp som Cardiff-sjef. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Norske Tottenham-supportere raste da TV 2 bestemte seg for å droppe London-lagets kamp mot Crystal Palace til fordel for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff mot West Ham førstkommende lørdag.

Kanalen har bare lov til å vise én kamp klokka 16 på lørdager, og forandret altså sendeskjemaet etter at Solskjær ble ansatt i Cardiff.

- Vi beklager at Tottenham - Crystal Palace ikke vises direkte som opprinnelig oppsatt, men ber om forståelse for at Ole Gunnar Solskjærs PL-debut som manager er av stor interesse for det norske folk, sa programmeringsansvarlig Remi André Taule i TV 2 til NTB fredag.

Sa opp abonnementet Tottenham-fansen var imidlertid så forbanna at flere sa opp abonnenementet sitt umiddelbart. Nå forsøker TV 2 å ta konsekvensen av kritikken, men det vil bare blidgjøre Tottenham-fans i Bergen og Oslo.

TV 2 inviterer nemlig medlemmer av supporterklubbene til Tottenham og Crystal Palace til visning av kampen mellom lagene i henholdsvis TV 2-kantinen på Nøstet i Bergen og i studio 2 i TV 2-bygget i Karl Johans gate i Oslo.

- Vi ønsker å gjøre dette for å gi dere et tilbud etter den leie situasjonen rundt endring av tv-sendt kamp kommende lørdag. Vi har selv opplevd delte reaksjoner på denne endringen. Mange har uttrykt forståelse for den svært spesielle situasjonen rundt PL-debut for Solskjær. Samtidig har mange tilhengere av Tottenham og Crystal Palace uttrykt sin skuffelse over endringen. Det har vi forståelse for. Vi håper derfor at dette tilbudet kan være med å sørge for en liten oppreisning for skuffelsen, skriver Remi André Taule i en e-post til supporterklubbene.

Påmelding I samme mail opplyses det om at det er plass til 75 personer i TV 2-kantinen i Bergen og 150 personer i studioet i Oslo.

Tottenhams supporterklubb «Tottenhams Venner» har nå sendt ut e-post til alle sine medlemmer slik at de kan melde seg på elektronisk.

VRAKET: Tottenhams kamp mot Crystal Palace førstkommende lørdag ble droppet til fordel for Cardiff-West Ham. Det var det mange som mislikte, men nå forsøker TV 2 å gjøre det godt igjen. Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB Scanpix
VRAKET: Tottenhams kamp mot Crystal Palace førstkommende lørdag ble droppet til fordel for Cardiff-West Ham. Det var det mange som mislikte, men nå forsøker TV 2 å gjøre det godt igjen. Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB Scanpix Vis mer