TV 2-Davy får ikke sove: - En psykisk nedtur

Preget før Brann-thriller.

SPENT: Bergenser og TV 2-programleder Davy Wathne tror Brann rykker ned i kveld. Tv-personligheten vet ennå ikke om han orker se favorittlaget i kveld.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SPENT: Bergenser og TV 2-programleder Davy Wathne tror Brann rykker ned i kveld. Tv-personligheten vet ennå ikke om han orker se favorittlaget i kveld. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mjøndalen - Brann fra kl. 19.

(Dagbladet): Brann har et vrient utgangspunkt før returkampen mot Mjøndalen i kvalifiseringen til Tippeligaen etter 1-1 i lagenes første møte.

TV 2-profil og bergenser Davy Wathne er usikker på om han orker å se skjebnekampen.

- Jeg vet ikke om jeg har mental styrke til å se kampen.. Kanskje jeg bare setter på meg øretelefoner og går en lang tur med Rolling Stones på øret. Vi får se, sier Wathne til Dagbladet.

Drømmer TV-personligheten skal tilbringe kvelden i Bergen, men kan fortelle om tunge netter før avgjørelsen kommer i kveld.

- Jeg har opplevd Brann-nedrykk mange ganger før, men det var i en tid der vi aksepterte det. For meg har dette vært en overraskende smertefull prosess. Jeg har drømt mye rart om nettene, blant annet drømte jeg at Sogndal tok ledelsen (i nest siste Tippeliga-runde) mot Brann. Det var Håvard Flo som scoret målet, men han spiller jo ikke lenger. Etter den kampen har det bare vært lidelse, sier Wathne.

Wathne fortsetter:

PRESSET: Brann og Marcus Pedersen trenger en opptur for å redde plassen i Tippeligaen.
 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
PRESSET: Brann og Marcus Pedersen trenger en opptur for å redde plassen i Tippeligaen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

- Det har vært en psykisk nedtur, men det blir tross alt 16 lag i Tippeligaen neste år uansett resultat i kveld. Jeg får ikke sove ordentlig om nettene. I natt våknet jeg klokka fire etter å ha sovet to timer. Jeg trodde jeg var forbi dette stadiet, sier Wathne.

Tror Brann ryker Bergenseren er pesimist før før Mjøndalen-kampen. Han spår at favorittlaget må ta den tunge veien ned til 1. divisjon.

- Dette handler jo tross alt ikke om liv og død. Det er jo ikke sånn at noen er blitt rammet av forferdelig sykdom. Det overrasker meg at jeg reagerer slik, sier Wathne.

- Brann rykker ned. De har hele tiden hatt sjansen til å komme seg ut av denne knipa. Lag som Start og Haugesund har klart å redde seg selv. Det har ikke Brann klart, til tross for mange sjanser. Det sier alt, sier Wathne.

Brann - Mjøndalen søndag endte 1-1. Dermed må Brann score mål i kveldens returoppgjør. Ved 0-0 er Mjøndalen vinnere på bortemålsregelen. Et uavgjortresultat som 2-2 eller mer gir Brann fornyet kontrakt i Tippeligaen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer