TV 2-ekspert: - Bare tull å spille ball i Tromsø på denne tida

Snøballkamp og 0-0.

DUELL:  Tromsøs Gjermund Åsen  i duell med Starts Gudmundur Kristjansson i kampen mellom Tromsø og Start på Alfheim stadion fredag kveld.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
DUELL: Tromsøs Gjermund Åsen i duell med Starts Gudmundur Kristjansson i kampen mellom Tromsø og Start på Alfheim stadion fredag kveld. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tromsø - Start 0-0

(Dagbladet): Det ble ingen stor fotballkamp mellom Tromsø og Start på Alfheim stadion fredag kveld. Kampen endte målløst.

Etterpå var det antydning til pipekonsert. Tromsø var favoritter på forhånd, men innfridde ikke foran 4241 tilskuere.

Det har falt en del snø i Tromsø i løpet av dagen. Og for å si det rett ut: Dette var det mest spennende med kampen.

Brøytebiler klarte å rydde banen fri for snø, slik at dommeren kunne blåse i gang oppgjøret.

- Elendige spilleforhold og elendig kamp. Fortjent med U. Bare tull å spille ball i Tromsø på denne tida av året, skriver TV 2-ekspert Jesper Mathisen på Twitter.

Sjansefattig Kampen var sjansefattig. Tromsø hadde skapt store forventninger til seg selv etter 1-1 borte mot Molde i seriepremieren. Ikke minst var islendingen Aron Sigurdarson et navn på alles lepper. Men han klarte ikke å følge opp.

- Start er et lag vi skal slå her, sier Tromsø-kaptein Simen Wangberg til Nordlys.

- Jeg synes vi åpner veldig bra, og de første 20 minuttene trykker vi og skaper sjanser. Men så gir vi det litt fra oss, og andre omgang er ikke bra

Mest fornøyd var muligens de to tilreisende supporterne fra Start. Laget har ennå ikke tapt etter to kamper i Tippeligaen.

- Ga Høgmo svar - Snøballen endte 0-0. Værgudene ga Høgmo svar, skriver Viasats fotballekspert Morten Langli på Twitter.

Uttalelsen er myntet på landslagstrenerens ønske om å starte den norske serien så tidlig som i februar. Forslaget er omdiskutert.

I dag var det mer skiføre enn forhold for fotball.

SKIFØRE: Alfheim stadion måtte ryddes for snø før kampen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
SKIFØRE: Alfheim stadion måtte ryddes for snø før kampen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer