FORTJENT? Branislav Ivanovic fikk denne lighteren i hodet da han feiret Chelseas seiersmål mot QPR lørdag. Foto: Reuters / NTB Scanpix
FORTJENT? Branislav Ivanovic fikk denne lighteren i hodet da han feiret Chelseas seiersmål mot QPR lørdag. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

TV 2-ekspert om Chelsea-spiller som ble truffet av lighter fra tribunen: - Glad den traff ham

TV 2-ledelsen mener det er greit.

(Dagbladet): I dagens «Premier Leaks» på TV 2 kliner TV 2s fotballekspert Trevor Morley til med en kraftsalve i oppsummeringen av helgas runde i England.

Programleder Helge Pettersen Kalleklev går gjennom forskjellige hendelser fra runden, og da de kommer til Chelseas sene scoring mot Queens Park Rangers dveler de litt ved at Chelsea-spiller Branislav Ivanovic blir truffet av en lighter i hodet da de jubler for målet foran QPR-fansen.

- Du vil ikke se en lighter bli kastet på spillerne, sier programleder Kalleklev.

- Jo, vi elsker det, svarer Morley.

- Nei?

- Neida, vi liker ikke dette, men jeg er glad den traff Ivanovic, han er ikke min favorittspiller. Han er en av de verste filmerne i Premier League, en god spiller, men han gjør veldig mye ut av det, fortsetter TV 2-eksperten.

En ganske oppsiktsvekkende uttalelse fra en Premier League-ekspert, vil mange si, men TV 2-ledelsen er ikke enig i det.

- Vi må ikke glemme at dette er et humorprogram med skråblikk på runden, sier redaksjonssjef fotball i TV 2, Eystein Thue, til Dagbladet.

- Så dette er innafor det en TV 2-ekspert kan mene på TV?

- Ja, i dét konseptet syns jeg det. Han begrunner jo hvorfor han mener det også, og så kan man alltids være enig eller uenig det, men jeg tror du kan ettergå en del statsråder i Nytt på Nytt også, så jeg tror ikke vi skal være så prinsippfaste på hva vi kan spøke med i dette programmet heller.