MÅ UNNGÅS: Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen intervjues etter kampen mellom Start og Rosenborg på Sparebanken Sør Arena i går kveld.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
MÅ UNNGÅS: Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen intervjues etter kampen mellom Start og Rosenborg på Sparebanken Sør Arena i går kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

TV 2 filmet nakne RBK-spillere igjen: - Mutter'n får slag

- Må unngå det, sier Ingebrigtsen.

SØR ARENA (Dagbladet): I april reagerte RBK-trener Kåre Ingebrigtsen kraftig etter at spillere ble filmet nakne inne i Rosenborg-garderoben av TV 2 etter kamp.

På Sør Arena i går skjedde det på nytt.

- Kommer til å få slag Samtidig som Ingebrigtsen ble intervjuet i garderoben etter seieren over Start, gikk minst én RBK-spiller naken inn i området kameraet var rettet mot.

Denne gangen var det ingen spillere som i lengre tid ble vist fram for hele verden, men de korte glimtene av nakne rumper i bakgrunnen er nok til at Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen reagerer.

- Vi må unngå nakne spillere på tv. Mutter'n kommer til å få slag om hun ser dette for ofte, sier Rosenborg-trener Ingebrigtsen til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Jeg har ikke sett dette klippet (fra etter Start-kampen), og må først høre hva som har skjedd. Vi diskuterer med TV 2 og vil gjerne at folk skal oppleve hva som skjer i Rosenborg-garderoben. Men vi må unngå nakne folk på tv. Det er hvertfall min mening, sier Ingebrigtsen.

Beklagelig Episoden ble sendt på tv under TV 2s Fotballkveld der fotballrunden oppsummeres.

- Vi er på plass i garderoben og filmer der gutta skal skifte, og da kan det hende at det dukker opp ei rumpe. Det er selvsagt noe vi prøver å unngå. Vi vil få med stemningen fra garderoben og spillerne vet at vi er der, sier produsent Erik Libæk til Dagbladet.

TV 2s fotballsjef Eystein Thue snakket ut med Rosenborg etter forrige uhell, og syns det er synd at dette har skjedd igjen.

- Det at vi er i garderoben etter kamp er blitt møtt med god respons fra både klubbene, rettighetshavere og seerne. Så har det to ganger møtt negative reaksjoner, og dessverre har det begge ganger vært i forbindelse med Rosenborg, sier han til Dagbladet.

- Vi har tatt skritt i riktig retning, men det er så klart beklagelig at det skjer. Vi må bare styrke dialogen ytterligere for å forhindre gjentakelse, sier Thue.