TV 2 filmet nakne RBK-spillere igjen: - Mutter'n får slag

- Må unngå det, sier Ingebrigtsen.

MÅ UNNGÅS: Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen intervjues etter kampen mellom Start og Rosenborg på Sparebanken Sør Arena i går kveld.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
MÅ UNNGÅS: Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen intervjues etter kampen mellom Start og Rosenborg på Sparebanken Sør Arena i går kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SØR ARENA (Dagbladet): I april reagerte RBK-trener Kåre Ingebrigtsen kraftig etter at spillere ble filmet nakne inne i Rosenborg-garderoben av TV 2 etter kamp.

På Sør Arena i går skjedde det på nytt.

- Kommer til å få slag Samtidig som Ingebrigtsen ble intervjuet i garderoben etter seieren over Start, gikk minst én RBK-spiller naken inn i området kameraet var rettet mot.

Denne gangen var det ingen spillere som i lengre tid ble vist fram for hele verden, men de korte glimtene av nakne rumper i bakgrunnen er nok til at Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen reagerer.

- Vi må unngå nakne spillere på tv. Mutter'n kommer til å få slag om hun ser dette for ofte, sier Rosenborg-trener Ingebrigtsen til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Jeg har ikke sett dette klippet (fra etter Start-kampen), og må først høre hva som har skjedd. Vi diskuterer med TV 2 og vil gjerne at folk skal oppleve hva som skjer i Rosenborg-garderoben. Men vi må unngå nakne folk på tv. Det er hvertfall min mening, sier Ingebrigtsen.

Beklagelig Episoden ble sendt på tv under TV 2s Fotballkveld der fotballrunden oppsummeres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer