TV 2 fortsetter å sende Premier League

Har sikret seg rettighetene til 2016.

FORTSATT PÅ TV 2: I dag ble det kjent at TV 2 har sikret seg rettighetene til tre nye sesonger med Premier League. Foto: EPA/GERRY PENNY
FORTSATT PÅ TV 2: I dag ble det kjent at TV 2 har sikret seg rettighetene til tre nye sesonger med Premier League. Foto: EPA/GERRY PENNYVis mer

TV 2 kunne fredag offentliggjøre at de fortsetter med engelsk Premier League. Kanalen har sikret seg fotballrettighetene til og med 2015/16-sesongen.

Kanalen har hatt stor suksess med sine sendinger. Sportssjef Bjørn Taalesen har trolig allerede rukket å gjøre engelsk fotball til god butikk for TV 2.

Tidligere fredag ble det klart at Modern Times Group (MTG) har sikret seg tilsvarende rettigheter i Sverige og Danmark. I Sverige har de eksklusive rettigheter på alle plattformer.

- Vi er ekstremt fornøyd med Modern Times Group har sikret seg rettighetene til å vise Premier League i Sverige og Danmark. Jeg er sikker på at de vil fortsette å levere fantastisk dekning av ligaen til våre mange fans i begge land, sier lederen for den engelske eliteserien, Richard Scudamore.

(NTB)