Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erling Braut Håland til RB Salzburg

TV 2: Håland signerer for Salzburg, fullfører sesongen i Molde

Erling Braut Håland er på vei til Østerrike.

SALZBURG: Erling Braut Håland har snart landet en avtale med Salzburg. Ifølge TV 2 kommer han til å bli lånt tilbake til Molde for å fullføre sesongen der. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SALZBURG: Erling Braut Håland har snart landet en avtale med Salzburg. Ifølge TV 2 kommer han til å bli lånt tilbake til Molde for å fullføre sesongen der. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moldes spisstalent Erling Braut Håland har reist til Østerrike for å inngå en kontrakt med Salzburg. TV 2 erfarer at han blir lånt tilbake til MFK ut sesongen.

Det melder kanalen torsdag. Det var Romsdals Budstikke som først skrev at Håland har forlatt Molde-troppen for å reise til Salzburg.

- Vi har over tid hatt dialog med RB Salzburg. Erling må også nå ha den dialogen og møte klubben slik at han får gjort ferdig personlige betingelser for egen kontrakt, sier Molde-direktør Øystein Neerland til avisen.

Ifølge TV 2s kilder kommer Håland til å bli lånt tilbake til Molde for å fullføre høstsesongen med Ole Gunnar Solskjærs lag.

Håland står med åtte mål på 15 kamper i Eliteserien. Han er også bokført med én scoring i europaligakvalifiseringen.

Salzburg har fra før Fredrik Gulbrandsen i stallen. Også han har en fortid som Molde-spiller.