Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndballforbundet møter Mørk

TV 2: Håndballforbundet møter Mørk for å rydde opp

Håndballpresident Kåre Geir Lio planlegger et besøk hos Nora Mørk i Ungarn i håp om å rydde opp i konflikten med landslagsprofilen.

VIL RYDDE OPP: Håndballforbundet planlegger et besøk hos Nora Mørk i Ungarn for å rydde opp. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
VIL RYDDE OPP: Håndballforbundet planlegger et besøk hos Nora Mørk i Ungarn for å rydde opp. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lio skal ha hatt dialog med Mørk de siste dagene, og mye tyder på at det blir et møte dem imellom i løpet av den neste måneden, melder TV 2.

- Det er kontakt mellom forbundet og Nora, sier en ordknapp Lio til kanalen.

Bakgrunnen for konflikten er de private bildene som ble stjålet fra Mørks mobiltelefon i fjor høst. Nylig ble det kjent at spillere på herrelandslaget også skal ha mottatt og sett bildene.

Det reagerte Mørk sterkt på. Ungarn-proffen er heller ikke fornøyd med måten håndballforbundet har håndtert saken på. Ifølge TV 2 skal det være først og fremst det siste som nå opptar håndballstjernen.

Spørsmålet er om konflikten kan føre til at Mørk har spilt sin siste landskamp for Norge.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!