Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TV 2 jobber hardt for å sikre rettigheter til EM- og VM-kvalifiseringskamper

For 2018 og 2021.

BEKREFTER FORHANDLINGER: Sjefredaktør og administrerende direktør Olav Sandnes i TV 2 bekrefter forhandlingene. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
BEKREFTER FORHANDLINGER: Sjefredaktør og administrerende direktør Olav Sandnes i TV 2 bekrefter forhandlingene. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TV 2 jobber hardt for å sikre seg rettighetene til det norske fotballandslagets EM- og VM-kvalifiseringskamper for 2018 og 2021.

Det er Discovery som i øyeblikket har rettighetene til landslagsfotballen. Rettighetspakken det amerikansk-eide konsernet sitter på avsluttes imidlertid med kvalifiseringen til VM-sluttspillet i 2018 i Russland.

Nå ønsker TV 2 å løfte landslagsfotballen over på sine plattformer.

- Jeg kan bekrefte at vi er i eksklusive sluttforhandlinger med UEFA, sier TV 2s sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes til Kampanje.

Forhandlingene som nå pågår innbefatter også rettighetene til EM-sluttspillet i 2020. Der skal TV 2 ha inngått partnerskap med NRK i kampen om å vinne budkrigen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart