Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Landslaget

TV 2: Johansen ute. Selnæs starter mot Tyskland

Ole Selnæs kommer inn for en skadd landslagskaptein Stefan Johansen på Norges midtbane i bortekampen mot Tyskland, erfarer TV 2.

STARTER: Ifølge TV 2 starter Ole Selnæs kampen mot Tyskland mandag kveld. Stefan Johansen er ute med skade. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
STARTER: Ifølge TV 2 starter Ole Selnæs kampen mot Tyskland mandag kveld. Stefan Johansen er ute med skade. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Johansen har den siste tiden slitt med lyskeproblemer.

– Jeg har fått en reaksjon i lysken etter noen av kampene de siste ukene, og den etter Aserbajdsjan-kampen var litt sterkere enn ellers. Jeg tok det rolig i dag, så får vi se hvordan det blir mandag, sa han til NTB søndag.

Ifølge TV 2 må landslagskapteinen stå over VM-kvalifiseringskampen i Stuttgart. Kanalen melder at det dermed er duket for Selnæs og Sander Berge sentralt på den norske midtbanen.

Selnæs er endelig spilleberettiget igjen etter å ha vært utestengt i fire landskamper. Han ble straffet for å gi dommeren det glatte lag i spillertunnelen etter 0-1-tapet mot Aserbajdsjan i Baku 8. oktober i fjor.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!