TV 2 kaprer alt av engelsk fotball

Varsler økt pris på Premier League-kanalene med Championship og cupfotball på plass.

ALT PÅ ET BRETT: TV 2 utvider sitt tilbud fra engelsk fotball fra å gjelde Premier League til også å omfatte Championship, FA-cupen, ligacupen og Englands privatkamper. Foto: Eddie Keogh / REUTERS / NTB Scanpix
ALT PÅ ET BRETT: TV 2 utvider sitt tilbud fra engelsk fotball fra å gjelde Premier League til også å omfatte Championship, FA-cupen, ligacupen og Englands privatkamper. Foto: Eddie Keogh / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagen før ligafotballen igjen ruller for alvor har TV 2 sikret seg rettighetene til både Championship, FA-cupen, ligacupen og Englands privatlandskamper.

Med andre ord er alt av engelsk toppfotball samlet på en plattform. Fram til nå har TV 2 konsentrert seg om Premier League mens Viasat har hatt FA-cupen, Championship og landskamper og Canal+ har kunnet tilby ligacupen.

Det vil bli totalt rundt 130 direktesendte kamper fra Championship på Premier Leauge-kanalene, men etter hvert vil også TV 2 Sport vise kamper. Alt vil dessuten sendes på nett-TV gjennom TV 2 Sumo.

Hemmelig sumForeløpig får kundene det utvidede tilbudet på nåværende abonnementsvilkår, men sportssjef Bjørn Taalesen i TV 2 antyder at seere med interesse for engelsk fotball trolig må belage seg på en prisoppgang på sikt.

- Prisnivået i framtida, skal jeg ikke si noe om på nåværende tidspunkt, men vi skal jo også ha igjen for investeringen vi har gjort. Samtidig vil produktet ha en annen verdi ved en eventuell prisendring. Vi jobber uansett ut i fra en tremånederstenkning når vi regulerer prisene, så prisene forblir de samme enn så lenge, sier Taalesen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer