INGEN OPPSUMMERING? TV 2-anker Susanne Wergeland ledet flere av Fotballkveld-sendingene forrige sesong. Nå kan det være slutt på oppsummeringen av tippeligarunden på søndagskvelder. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
INGEN OPPSUMMERING? TV 2-anker Susanne Wergeland ledet flere av Fotballkveld-sendingene forrige sesong. Nå kan det være slutt på oppsummeringen av tippeligarunden på søndagskvelder. Foto: Terje Bendiksby / ScanpixVis mer

TV 2 legger ned «Fotballkveld»

Bråk om TV-rettigheter.

Mer fotballbråk om norske TV-rettigheter: TV 2 legger ned «Fotballkveld"-programmet etter hver eliteserierunde, skriver VG.

- Vi er lei forglemmelser, rot og ingen svar på skriftlige henvendelser til Fotball Media og Norsk Toppfotball. Jeg vet ikke hva de holder på med, men dette må være en gedigen flause. Vi sendte ut informasjon til våre ansatte torsdag kveld om at det ikke blir noe magasinet i 2012, sier TV 2s sportssjef Bjørn Taalesen til VG.

Taalesen mener Fotball Media skulle gitt TV 2 svar allerede 1. juli sist sommer om de ønsket å gå videre med magasinet, som oppsummerer fotballrunden. Taalesen vil ikke lukke døren helt, men da må det komme en løsning på banen i løpet av kort tid. Konflikten handler blant annet om økonomi.

- Rettighetene til magasinet søndag henger avtalemessig sammen med kampen på TV 2 Zebra mandag. Dette er for lengst avklart og da regner vi også opsjonen på magasinet som utløst. Dette har vi snakket mye med TV 2 om. Også gjennom advokater, sier Knut Kristvang, medieansvarlig i Norges Fotballforbund og styremedlem i Fotball Media.

Drøyt 50 dager før seriestart er det uklart om det blir oppsummering etter hver runde for fotballfans i TV-stolene landet rundt.

(NTB)