Privatlandskamp fotball: Island - Norge

TV 2-Mathisen om Ajer: - Har aldri sett maken

Jesper Mathisen (31) tror Kristoffer Ajer (20) kan bli Norges neste landslagskaptein. TV2-eksperten innrømmer at han ble imponert fra første møte.

PÅ VULKANØYA: Kristoffer Ajer og fotballandslaget har landet på Island. Lørdag venter privatlandskamp mot den VM-klare nasjonen. Kampen starter klokka 22.00 og sendes på TV2.
 Foto: Bjørn Langsem
PÅ VULKANØYA: Kristoffer Ajer og fotballandslaget har landet på Island. Lørdag venter privatlandskamp mot den VM-klare nasjonen. Kampen starter klokka 22.00 og sendes på TV2. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

REYKJAVÍK (Dagbladet): Ajer var tidenes yngste Start-spiller da han debuterte 19. juli 2014. Rekorden lyder på 16 år og 93 dager.

Som sønn av sin far – legenden Svein Mathisen – la daværende Start-spiller Jesper straks merke til den nye unggutten på Sør Arena. Resten er et eventyr: Nå spiller Ajer fast som midtstopper i den skotske storklubben Celtic. Og han er i ferd med å bli Norges nye forsvarssjef.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer