Privatlandskamp fotball: Island - Norge

TV 2-Mathisen om Ajer: - Har aldri sett maken

Jesper Mathisen (31) tror Kristoffer Ajer (20) kan bli Norges neste landslagskaptein. TV2-eksperten innrømmer at han ble imponert fra første møte.

PÅ VULKANØYA: Kristoffer Ajer og fotballandslaget har landet på Island. Lørdag venter privatlandskamp mot den VM-klare nasjonen. Kampen starter klokka 22.00 og sendes på TV2.
 Foto: Bjørn Langsem
PÅ VULKANØYA: Kristoffer Ajer og fotballandslaget har landet på Island. Lørdag venter privatlandskamp mot den VM-klare nasjonen. Kampen starter klokka 22.00 og sendes på TV2. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

REYKJAVÍK (Dagbladet): Ajer var tidenes yngste Start-spiller da han debuterte 19. juli 2014. Rekorden lyder på 16 år og 93 dager.

Som sønn av sin far – legenden Svein Mathisen – la daværende Start-spiller Jesper straks merke til den nye unggutten på Sør Arena. Resten er et eventyr: Nå spiller Ajer fast som midtstopper i den skotske storklubben Celtic. Og han er i ferd med å bli Norges nye forsvarssjef.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer