Premier League stoppet

TV 2 med kriseplan

Slik løser kanalen helgas sendeflater etter at Premier League stopper opp.

INGEN KAMP: Ole Gunnar Solskjær og José Mourinho skulle etter planen møtes søndag. Det blir det nå ikke noe av. Her fra forrige gang Manchester United og Tottenham møttes. Foto: NTB scanpix
INGEN KAMP: Ole Gunnar Solskjær og José Mourinho skulle etter planen møtes søndag. Det blir det nå ikke noe av. Her fra forrige gang Manchester United og Tottenham møttes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV 2 hadde en saftig godbit å tilby på søndag. Tottenham mot Manchester United. José Mourinho mot Ole Gunnar Solskjær.

Men i dag ble det klart at Premier League stopper opp fram til 3. april på grunn av coronaviruset. Dermed følger serien de andre store ligaene i Europa.

Så hvordan løser TV 2 det med sendeflatene som var tiltenkt Premier League?

- Premier League er kanskje det viktigste tilbudet for våre fotballinteresserte kunder, sier pressesjef Jan-Petter Dahl til Dagbladet.

Kanalen har nå programmet klart for lørdag.

- Sportsredaksjonen er i full aktivitet, og vil gjøre alt for at fansen får et godt tilbud på Premium-kanalene og TV 2 Sumo i denne utvidede fotballpausen. Premier League har nå åpnet sitt rikholdige arkiv, slik at vi får gitt seerne tilgang til et unikt arkivmateriale med blant annet klassiske oppgjør og høydepunkter.

Han fortsetter:

- Lørdag kjører vi studio fra klokka 15.30 med programleder og eksperter rundt uforglemmelige Premier League-øyeblikk. Vi ber seerne om hjelp til å stemme fram de beste av godbitene de vil se. Slik får lidenskapen leve, selv om ligaen er satt på pause. Her kan du velge mellom følgende kamper, sier pressesjefen og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer