- TV 2 ødelegger Formel 1

Flere debattanter på Dagbladet.no mener reklamen ødelegger TV 2s sportssendinger. Hva mener du?

- Vi som digger Formel 1 må se sjampo- og smør-reklame i nesten syv minutter, for deretter se programmet i opptak, skriver Henrik steff i et innlegg om sportsdekningen på TV2.

Han mener TV 2 selger seg til reklamen, og at reklamens makt forsurer Formel 1-opplevelsen. Han får støtte av flere debattanter.

Kostbart alternativ

- TV 2 burde ikke ha fått tv-rettighetene til Formel 1. Men slik er det vel når penger og reklame styrer hva og når vi skal se, skriver Stian Pettersen i sitt innlegg «TV 2 ødelegger Formel 1». Han har blitt så lei TV 2 at han vurderer å droppe hele Formel 1.

Et alternativ til TV 2s dekning er å betale for å se Canal Digitals direkte Formel 1-overføringer. Ifølge Hans Horndalsveen i Canal Digital koster det NOK 799,- kroner å se alle femten løpene i Formel 1, og 85,- for å se ett og ett løp.

Også den tyske kanalen RTL og svenske TV 4 sender Formel 1-løpene, men sendingene avbrytes av reklame i begge tilfeller.

Ikke bare Formel 1

Avbrudd av reklame irriterer tydeligvis flere enn Formel 1-elskerne. - Hele sporten stinker, skriver Trond Haga, og får støtte fra Siri wezel.

Hun er lei av å se reklame før hun får nyheter, sport og vær. - Bevisst sitter jeg å venter til klokken er 1900 til NRK sender sine nyheter, skriver hun.

Hva mener du? Er reklamen i veien for TV2s sportsdekning? Burde NRK få tilbake rettighetene til store sportsarrangementer som Formel 1? Delta i debatten!

POPULÆR MANN I FORMEL 1: Michael Schumacher i Nuerburgring, Tyskland, i mai i fjor.
- TV 2 ØDELEGGER FORMEL 1: Flere debattanter klager over reklame-avbruddene i TV 2s sportsdekning.