TV 2 øker prisene på Premier League og Tippeligaen

Samler norsk og engelsk fotball i en pakke.

NYE TV-PRISER: Det blir dyrere å se Tippeligaen og Premier League i 2016. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
NYE TV-PRISER: Det blir dyrere å se Tippeligaen og Premier League i 2016. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 449 kroner i måneden. Det er prisen TV 2 har satt på deres nye sportspakke, hvor de samler flaggskipene Premier League og Tippeligaen fra og med i dag.

For Tippeligaen betyr det en økning på rundt 80 prosent fra tilbudet C More opererte med for seks av åtte kamper per runde i fjor. Samtidig blir Premier League 100 kroner dyrere i måneden for alle nye kunder. Det er ikke mulig å velge enten norsk eller engelsk fotball.

- Dette gjelder bare nye kunder. Eksisterende kunder vil ikke oppleve en prisøkning i første omgang. Det er de som kjøper Tippeligaen, eventuelt Premier League i perioden etter 1. mars som vil oppleve en prisøkning. De som har tilgang nå vil stå på samme nivå i en stund til fremover. Hvor lenge, vet vi ikke, sier direktør for TV 2 Brukerbetaling Steinar Brændeland til Dagbladet.

Forventer reaksjoner Brændeland oppgir flere grunner til at TV 2 gjennomfører endringene. Etter at mediehuset kjøpte C More var de ute etter å forenkle produkttilbudet, som nå går fra sju til tre pakker med TV 2 Sport Premium (Premier League og Tippeligaen), C More Film og et totalprodukt til 499 kroner måneden som de gjenværende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer