Premier League

TV 2-profil: - Spesielt

Jesper Mathisen tilbake på Old Trafford. Her var han med pappa Svein Mathisen da han kommenterte for TV 2 på 90-tallet. I går var det Jespers tur til å kommentere fra storstua.

TV 2-DUO: Jesper Mathisen (t.v.) kommenterte Manchester United - Crystal Palace i tospann med Kasper Wikestad. Foto: Tore Ulrik Bratland
TV 2-DUO: Jesper Mathisen (t.v.) kommenterte Manchester United - Crystal Palace i tospann med Kasper Wikestad. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Manchester United - Crystal Palace 1-2

OLD TRAFFORD (Dagbladet): For TV 2-profilen Jesper Mathisen (32) ble det en spennende og litt emosjonell dag i Manchester i går. Sammen med Kasper Wikestad kommenterte han Premier League-kampen mellom Manchester United og Crystal Palace.

United gikk på et sjokkerende 1-2-tap. For Mathisen var det første gang han var tilbake på Old Trafford siden han var med pappa Svein «Matta» Mathisen på jobb som barn/tenåring på 90-tallet.

Avdøde «Matta» var en betydelig fotballspiller i Start. Etter endt karriere begynte han i TV 2 og kommenterte blant annet fotballkamper fra England sammen med Ernst A. Lersveen.

Jesper Mathisen sier:

- Som liten var jeg stor Manchester United-fan. Jeg hadde plakater av Andy Cole, Paul Scholes, Eric Cantona, Roy Keane og hele bøtteballetten. Jeg fikk være med pappa på kamper. De barndomsminnene jeg har, er fra Old Trafford. Jeg satt sammen med pappa og Ernst. Det er derfor litt spesielt å være tilbake og kommentere det laget du har fulgt aller tettest siden barndommen - sammen med Start.

Ekspert

Mathisen er først og fremst en kapasitet på norsk fotball. Han er kjent fra «FotballXtra» og som ekspert i forbindelse med Norges landskamper. Med Ole Gunnar Solskjærs inntog i United, har det blitt noen turer over til England også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer