TV 2-profil: - Ikke trygg

Norge sikter seg inn mot medalje i fotball-EM for kvinner, men ekspertene tviler: - Norge er ikke blant mine favoritter, sier TV 2-ekspert Solveig Gulbrandsen.

TV 2-EKSPERT: Solveig Gulbrandsen. Foto: NTB
TV 2-EKSPERT: Solveig Gulbrandsen. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRIGHTON (Dagbladet): Ada Hegerberg og Norge teller ned til EM-sluttspillet i England, som starter mot Nord-Irland torsdag.

Norge har et mål om å ta medalje, men ekspertene tviler:

- Laget er OK offensivt og har enkeltspillere som kan avgjøre kamper. Men defensivt er jeg ikke trygg i det hele tatt, sier TV 2-ekspert Solveig Gulbrandsen til Dagbladet.

- Jeg blir veldig positivt overrasket hvis vi tar medalje. Men jeg tror vi taper i kvartfinalen, forteller NRK-ekspert Carl-Erik Torp.

Begge ekspertene følger Norges treninger i Brighton denne uka. Torsdag starter alvoret mot Nord-Irland på St. Mary's Stadium i Southampton. Også England og Østerrike er i gruppa. De to beste lagene går til kvartfinalen.

Over 500 000 billetter er solgt til mesterskapet som viser at kvinnefotballen er større og mer stjernespekket enn noen gang. Engelskmennene forventer gull på hjemmebane.

- Jeg har prøvd å gå gjennom treet som viser hvem som møter hvem. Jeg mener England og Sverige har stor sjanse for å møte hverandre i en semifinale. Det er egentlig de to jeg ser på som favoritter, sier Gulbrandsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer