TV 2-profilen skulle fiske laks. Endte i smerter på sykehus

Alsaker fikk trøbbel.

70 KILO PÅ KROKEN: Her får TV 2-profil Øyvind Alsaker behandling på sykeheimen i Overhalla etter fiskeuhellet. Foto: Privat
70 KILO PÅ KROKEN: Her får TV 2-profil Øyvind Alsaker behandling på sykeheimen i Overhalla etter fiskeuhellet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til vanlig er Øyvind Alsaker en av landets beste fotballkommentatorer, men også TV 2-profilen har ferie av og til.

Denne uka er han nemlig på laksefiske i Namsen i Nord-Trøndelag med flere kolleger fra TV 2.

Det har ikke bare gått bra.

Havnet på kroken Namdalsavisa skriver nemlig i kveld at Alsaker selv ble bytte under dagens lakseøkt.

49-åringen hadde fisket i fire timer da han ifølge lokalavisa tenkte for seg selv at han aldri har vært på fisketur så lenge uten en eneste historie å fortelle.

Så feil kan man ta.

- Da vi kom på land, skulle en ivrig roer kaste ut snøret. Så satt den der, sier Alsaker, som fikk kroken i den ene fingeren, til Namdalsavisa.

Smertefullt Avisa skriver videre at TV 2-gutta foreslo å trekke ut kroken, men det ble bestemt at de heller skulle kjøre Alsaker til sykeheimen i Overhalla.

Der fikk Liverpool-tilhenger Alsaker oppleve kanskje den største smerten han har kjent på siden Steven Gerrards berømte «slip» for et drøyt år siden.

- Problemet var at de ikke hadde bedøvelse, så det gjorde ganske vondt, men det gikk veldig greit. Det var en flott og hyggelig dame som hjalp meg, sier han til Namdalsavisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.