TV 2-reporteren skrev på mobilen da pucken plutselig havnet på tribunen: - Det smalt skikkelig

Blodige scener da journalist fikk et ublidt møte med en puck. 

SMELL: Håkon Kristiansen (innfelt) fikk seg en skikkelig karamell da han ble truffet av en puck under tirsdagens kamp mellom Frisk Asker og Oilers. Bildet av målvakt Nicklas Dahlberg er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix / Privat
SMELL: Håkon Kristiansen (innfelt) fikk seg en skikkelig karamell da han ble truffet av en puck under tirsdagens kamp mellom Frisk Asker og Oilers. Bildet av målvakt Nicklas Dahlberg er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stavanger Oilers trøblet lenge mot Frisk Asker i tirsdagens Get-oppgjør, men klarte til slutt å redde i land to poeng etter forlenging og straffer.

Det var imidlertid ikke bare på isen det ble dramatikk i Asker denne kvelden.

Midt i andre periode ble nemlig TV 2-reporter Håkon Kristiansen truffet av en puck som hadde forvillet seg over vantet.

Måtte på sykehuset

Kristiansen var på tribunen for å heie frem kompisen Eirik Salsten som spiller på Oilers og var akkurat i gang med å tvitre om kameratens scoring da han ble truffet.

– Det var derfor jeg ikke fulgte med. Sidemannen min sa at det kom en puck flygende, men jeg klarte å snu meg rett mot pucken, så jeg fikk den rett i nesa. Jeg kjente med en gang at den var brukket. Det smalt skikkelig, sier Kristiansen til TV 2.

Dagbladet har fått tillatelse til å bruke bildet av reporteren, men Kristiansen forteller at det ikke er mer å legge til om situasjonen utover det han allerede har sagt til sin egen arbeidsgiver.

Heldigvis fikk journalisten god hjelp rett etter ulykken.

– Legen til Frisk sa det var såpass ille, så jeg ble sendt rett til Rikshospitalet. Heldigvis satt jeg ved siden av en god kompis som er sykepleierstudent, så jeg fikk utrolig god hjelp med en gang, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer