Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TV 2-reporteren skrev på mobilen da pucken plutselig havnet på tribunen: - Det smalt skikkelig

Blodige scener da journalist fikk et ublidt møte med en puck. 

SMELL: Håkon Kristiansen (innfelt) fikk seg en skikkelig karamell da han ble truffet av en puck under tirsdagens kamp mellom Frisk Asker og Oilers. Bildet av målvakt Nicklas Dahlberg er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix / Privat
SMELL: Håkon Kristiansen (innfelt) fikk seg en skikkelig karamell da han ble truffet av en puck under tirsdagens kamp mellom Frisk Asker og Oilers. Bildet av målvakt Nicklas Dahlberg er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Stavanger Oilers trøblet lenge mot Frisk Asker i tirsdagens Get-oppgjør, men klarte til slutt å redde i land to poeng etter forlenging og straffer.

Det var imidlertid ikke bare på isen det ble dramatikk i Asker denne kvelden.

Midt i andre periode ble nemlig TV 2-reporter Håkon Kristiansen truffet av en puck som hadde forvillet seg over vantet.

Måtte på sykehuset

Kristiansen var på tribunen for å heie frem kompisen Eirik Salsten som spiller på Oilers og var akkurat i gang med å tvitre om kameratens scoring da han ble truffet.

– Det var derfor jeg ikke fulgte med. Sidemannen min sa at det kom en puck flygende, men jeg klarte å snu meg rett mot pucken, så jeg fikk den rett i nesa. Jeg kjente med en gang at den var brukket. Det smalt skikkelig, sier Kristiansen til TV 2.

Dagbladet har fått tillatelse til å bruke bildet av reporteren, men Kristiansen forteller at det ikke er mer å legge til om situasjonen utover det han allerede har sagt til sin egen arbeidsgiver.

BLE HYLLET: Eirik Salsten scoret og ble hyllet av Håkon Kristiansen på Twitter. Her er han avbildet da han spilte for Manglerud Star. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BLE HYLLET: Eirik Salsten scoret og ble hyllet av Håkon Kristiansen på Twitter. Her er han avbildet da han spilte for Manglerud Star. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Heldigvis fikk journalisten god hjelp rett etter ulykken.

– Legen til Frisk sa det var såpass ille, så jeg ble sendt rett til Rikshospitalet. Heldigvis satt jeg ved siden av en god kompis som er sykepleierstudent, så jeg fikk utrolig god hjelp med en gang, sier han.

Lover å klappe neste gang

Bildet, som reporteren la ut på Twitter tirsdag kveld, viser at nesa har fått seg en skikkelig smell. Under bildet har han lagt ved følgende tekst:

- Neste gang du scorer, @eiriksals. Da legger jeg bort Twitter og holder meg til klapping. #2hockey.

Oilers-spilleren scoret allerede etter 11 sekunder av den andre perioden. Saltsten har naturligvis retweetet bildet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!