Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TV 2 sender Johaug-dokumentar: - Dette er et innblikk i den tøffeste perioden i mitt liv

VISES I DOKUMENTAR: Høringen i dopingsaken er en av flere steder TV 2 fulgte Therese Johaug i dokumentaren som kommer på TV denne helga.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VISES I DOKUMENTAR: Høringen i dopingsaken er en av flere steder TV 2 fulgte Therese Johaug i dokumentaren som kommer på TV denne helga.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

TV-kameraer har fulgt Therese Johaug gjennom store deler av høsten og vinteren. Allerede søndag viser TV 2 en dokumentar om den dopingutestengte langrennsjenta.

– Livet mitt ble snudd på hodet. Dette er et innblikk i både opp- og nedturer i den tøffeste perioden i mitt liv, sier Therese Johaug.

I dokumentaren får seerne også møte kjæresten, foreldrene, journalister og andre sentrale aktører som har vært tett på saken og Therese underveis.

– Vi gjorde tidlig i høst en avtale om å gjøre tv-serien «Supersport» hvor Therese skal delta sammen med flere store norske idrettshelter. Da dopingsaken kom opp senere i høst, ble TV 2 og Therese Johaug enige om å få bruke opptak fra den kommende serien til en enkeltstående dokumentar. Vi har nå fulgt henne store deler av den definitivt vanskeligste perioden av hennes idrettskarriere, forteller programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Kanalen har fulgt skistjernen fra den sjokkartede meldingen kom om at hun hadde testet positiv på det forbudte stoffet clostebol og hele hennes vei gjennom utestengelsen, trening, høringer og fram mot det planlagte comebacket i OL-sesongen neste vinter.

– I denne dokumentaren kommer vi tett på Therese Johaug og seerne får ta del i alle hennes opp- og nedturer i en prosess og en sak som har preget internasjonal skisport denne vinteren, sier Nakken.

Johaug er en av seks toppidrettsutøvere som deltar i serien "Supersport".

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media