PÅ TV 2:  Vegard Forren og resten av det norske landslagets kvalikkamper vil bli vist på TV 2. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
PÅ TV 2:  Vegard Forren og resten av det norske landslagets kvalikkamper vil bli vist på TV 2. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

TV 2 sikret EM- og VM-kvalik fra 2018

580 landskamper vil bli vist på TV 2s kanaler.

(Dagbladet): TV 2 har sikret seg rettighetene til alle EM- og VM-kvalifiseringene i fotball fra 2018 til 2021. Det skriver kanalen på sine nettsider.

I tillegg har kanalen sammen med NRK kjøpt rettighetene til EM-sluttspillet i 2020.

- Dette er en stor dag for TV 2. Vi har sikret oss nye fantastiske sportsrettigheter. Dette vil selvsagt styrke TV 2 og de ulike sportskanalene med unikt innhold over en lang periode. Vi gleder oss til å formidle disse kampene til TV-seerne i Norge, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes til kanalen.

Han forteller videre at de hadde et godt samarbeid med NRK under fotball-VM i 2014, og gleder seg til å samarbeide med kanalen igjen under EM som starter i kveld.

Tilsammen 580 landskamper vil bli vist på TV 2s kanaler. Både hjemme- og bortekampene til Norge vil bli vist.

Fra før har TV 2 og NRK også rettighetene til VM i 2018 og 2022.

- Vi er veldig glade for at det gode samarbeidet med TV 2 fortsetter, spesielt ettersom samarbeidet med TV 2 under fotball-VM i Brasil ble veldig godt mottatt av publikum, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen til TV 2.