TV 2 viser norsk ishockey i seks år til

TV 2 sikret seg ishockey-rettigheter i seks år til

Den norske eliteserien og NM-sluttspillet i ishockey skal også i framtiden vises på TV 2s kanaler. Den nye avtalen varer i seks år.

SIKRET RETTIGHETER: TV 2 viser norsk ishockey i seks år til. Her feirer Ulf Jimmy Andersson og resten av Storhamar NM-gullet i vår. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SIKRET RETTIGHETER: TV 2 viser norsk ishockey i seks år til. Her feirer Ulf Jimmy Andersson og resten av Storhamar NM-gullet i vår. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det offentliggjorde TV 2 onsdag. Kanalen skal sende både serie og sluttspill, og til sammen blir opptil 270 kamper sendt per sesong.

- TV 2 har stor tro på norsk ishockey. Derfor tør vi også satse langsiktig med en avtale på hele seks år. Det gjør oss mulighet til å bygge et sterkt produkt sammen med klubbene og forbundet, sier TV2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i en pressemelding.

Norsk ishockey har vært en del av TV2s rettighetsportefølje i flere år. Nå fortsetter samarbeidet med Norsk Topphockey og Norges Ishockeyforbund.

- Forhandlingen om en ny seksårsavtale pågikk med to svært gode kandidater helt inn i sluttrunden. At det ble TV 2 vi til slutt signerte med er jeg glad for. Vi kjenner TV 2 godt etter flere års samarbeid, sier ishockeypresident Tage Pettersen.

- Den nye avtalen innebærer et betydelig løft kommersielt og kvalitetsmessig, og gir oss gode rammer for å utvikle norsk hockey videre, både på og utenfor banen. Norsk hockey gis med dette fornyet kraft til å foreta nødvendige investeringer for å løfte oss i digitale kanaler, bedre publikumsopplevelsen og styrke den sportslige satsingen, sier styreleder Dagfinn Reinertsen i Norsk Topphockey.

Eliteserien starter 8. september. Første kamp er mellom Frisk Asker og nyopprykkede Ringerike.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer