«TV 2-sparkeren» unnskylder seg

- Jeg rullet bare en medisinball, sier Steinar Pedersen.

(Dagbladet.no): Bitterheten over gårsdagens cuptap mot Eidsvold/Turn satt etter rapportene fortsatt i kroppen på Lillestrøm-spiller Steinar Pedersen under dagens restitusjonstrening.

Aftenposten.no skrev tidligere i dag at en uidentifisert LSK-spiller sparket i TV 2-fotograf Vegard Aalbus kamera, og spilleren viste seg å være Pedersen.

Men riktig så ille var det visst ikke.

Nå viser det seg at «sparket» dreide seg om en rullende medisinball, og de to involverte er nå gode venner igjen.

- Jeg har pratet med Aalbu og beklaget det som skjedde overfor ham. Det var ikke ment som et angrep og var helt uskyldig, sier Steinar Pedersen til VG Nett.

- Han kom veldig tett innpå, samtidig som jeg lå med en stor medisinball mellom beina. Jeg rullet den uskyldig i retning kameraet, og da traff den linsa, sier Pedersen.

Helt udramatisk

- Noe slikt har jeg aldri vært med på før. Vanligvis så oppfører fotballspillere seg som folk. Han traff rett på kameralinsa og ga meg deretter er blikk som tydelig viste seg at han ikke likte at vi var der, sa Aalbu til Aftenposten.no tidligere i dag.

TREFFSIKKER - MED RULLINGA: Steinar Pedersen beklager at en rullende medisinball skapte trøbbel for TV 2-kameramann Vegard Aalbu, og litt storm i et vannglass samtidig. Her på en trening fra Start-tida. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
TREFFSIKKER - MED RULLINGA: Steinar Pedersen beklager at en rullende medisinball skapte trøbbel for TV 2-kameramann Vegard Aalbu, og litt storm i et vannglass samtidig. Her på en trening fra Start-tida. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

Men etter å ha snakket med Pedersen, avdramatiserer han nå situasjonen. 

- Han tok kontakt med meg og sa unnskyld. Det som skjedde er blitt blåst opp, for situasjonen var egentlig helt udramatisk. Dette kommer jeg på ingen måte til å forfølge, sier Aalbu.

Tungt å drite seg ut

Steinar Pedersen mener det var rolig stemning på Lillestrøm-treninga i dag, selv om han innrømmer at det er surt å tenke på tapet i går.

- Det var vel ikke noe ampert. Men det er tungt å ikke prestere med laget, særlig når vi driter oss ut og ryker ut av cupen slik vi gjorde i går, sier Pedersen.