Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TV 2 viser NRKs VM-kamp etter tekniske problemer

NRK lar TV 2 vise VM-kampen mellom Nigeria og Kroatia lørdag kveld. Årsaken er NRKs tekniske problemer med nett-TV.

DETTE FIKK SEERNE SE: I NRKs app og på nettsiden var det i store deler av Argentina - Island umulig å få sett noe. Skjermdump/NRK
DETTE FIKK SEERNE SE: I NRKs app og på nettsiden var det i store deler av Argentina - Island umulig å få sett noe. Skjermdump/NRK Vis mer

– Det er av hensyn til seerne, sier NRKs kommunikasjonssjef Hilde Ebeltoft-Skaugrud til NTB.

De to kanalene er lørdag ettermiddag i samtaler om hvilke sendeflater TV 2 skal benytte.

– Vi hjalp til på slutten av Island-kampen, og har stilt oss til rådighet for å gjøre det samme med Nigeria mot Kroatia. Alt til det beste for seerne, sier TV 2s PR- og mediesjef Jan-Petter Dahl til NTB.

NRK kommer fortsatt til å vise Nigeria-Kroatia på egen kanal, men lar TV 2 overføre kampen grunnet tekniske problemer med nett-TV.

– Vi beklager dette på det sterkeste overfor seerne som har benket seg for å se fotball-VM. Feilen ligger hos en av underleverandørene våre, som har problemer med utspillingen. Det gjør at kvaliteten i nettspillerne er svært varierende, sier Ebeltoft-Skaugrud.

Problemene oppsto under NRKs overføring av VM-kampen mellom Island og Argentina. Kanalen har også hatt problemer med nettradioen.

– Innimellom opplever folk at spilleren er oppe og går, før den faller ut igjen. Det jobbes voldsomt for å løse problemet, sier Ebeltoft-Skaugrud om NRKs nett-TV-overføring.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media