TV 2s Premier League-profil takker for seg etter ti år i kanalen

- Klar for nye utfordringer.

TAKKER AV: Morten Langli takker for seg i TV 2 etter ti år i kanalen. Her er han på jobb på Lerkendal sammen med Petter Myhre. Foto:  Gorm Kallestad  / SCANPIX
TAKKER AV: Morten Langli takker for seg i TV 2 etter ti år i kanalen. Her er han på jobb på Lerkendal sammen med Petter Myhre. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Morten Langli takker for seg i TV 2 sporten etter ti år.

40-åringen har jobbet med en rekke ulike idrettsarrangementer i løpet av sitt tiår i kanalen, blant annet fotball-VM, OL i Sotsji og norsk ishockey. Det var VG som først omtalte saken.

Langli går en ny hverdag i møte som ekspert og tipsleverandør i bettingselskapet Unibet.

- Etter 10 flotte år i TV2, er jeg klar for nye utfordringer. Fra og med i dag blir Unibet min hovedoppdragsgiver, skriver han på sin Twitter-konto.

De siste fire årene har han vært en sentral del av kanalens Premier League-satsing, både som kommentator og ekspert i studio i Bergen.

- Jeg har bare lyst til å gjøre noe annet. Jobben i TV 2 er ettertraktet, men tøff. Det å sitte i et studio i ti timer og skulle levere, tapper deg utrolig mye for krefter og energi. Nå har jeg gjort det og føler jeg har gjort det bra. Da er det fristende å prøve noe nytt, sier Langli til VG.