TV 3 snyter VIF-fansen

TV 3 prioriterer realityserie framfor Newcastle-kampen i morgen.

(Dagbladet.no): Newcastle - Vålerenga vises på TV 3 i morgen. Men ikke før kl. 21, ett kvarter etter start i 3. rundekampen på St. James' Park.

Mens Vålerenga kjemper om en 4. rundeplass i England må tilhengerne kose seg med den ferske realityserien Singel 24-7. Serien ble slaktet av Dagbladets anmelder i dag.

- Dette har vært diskuert innad, og vi har kommet fram til at det er dumt å endre et konsept etter tre dager. Programmet var satt opp før vi kjøpte Vålerenga-kampen, sier sportssjef Stian Aune Kleppo i TV 3 til Dagbladet.no.

Det betyr at når såpeserien er slutt, etter reklamen, går TV 3 rett inn i kampen.

- Vi akter ikke å sende forskutt, og vi kommer ikke til å kjøre sammendrag. Vi skal opplyse folk om om sjanser og spill når vi er inne, sier Kleppo.

Kanalen har allerede mottatt klager fra fans som ergrer seg over at de bare får kikke på 75 av 90 minutter.

- Nedringt er vi ikke, men vi får stadig henvendelser fra TV-seere. Vi forsøker å gi alle et vettugt svar, sier sportssjefen.

Til sammenlikning kjører TV 2 direkte fra start til slutt på Lerkendal, når Rosenborg tar i mot Benfica kl. 20.45 i morgen.

- Det er vi som vanligvis får kjeft. Det gjør ingenting at TV 3 ikke sender fra start, sier sportsjef Bjørn Taalesen i TV 2.

  • PS! Har du parabol, kan du likevel få med deg 90 minutter med Newcastle - VIF. Still tallerkenen inn på Viasat Sport Danmark. De sender hele kampen.
UTSATT START:</B> Runar Normann scoret i 1-1-kampen på Ullevaal. Her med Daniel Fredheim Holm. Hvis Normann scorer etter 14 minutter i morgen, går fansen glipp av det.