Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Tv-bildene som gjør fansen fly forbanna: - Gjør alt enda verre

Sanchez fanget opp smilende på benken. Får refs i engelsk presse.

(Dagbladet): Arsenal og manager Arsene Wenger gikk på en kjempesmell med 1-5 -tap hjemme mot Bayern Munchen i går kveld og røk ut av åttedelsfinalen i Champions League.

Britene endte med et flaut 2-10-tap sammenlagt over to kamper og engelsk fotballpresse er nådeløse i dag:

«Wenger out», skriver Independent på sportfronten.

Nøyaktig samme ord bruker The Sun, som legger til at Wenger innrømmer å ha sviktet i rekordtapet.

MIRROR: Faksimile.
MIRROR: Faksimile. Vis mer

Sanchez-refs

Men det er ikke bare manager Wenger som er under lupen. Også stjerneangriper Alexis Sanchez vekker oppsikt.

Det har vært turbulens etter at mannen fra Chile ble vraket i helgas storkamp mot Liverpool, angivelig på grunn av en feide med Wenger. Og populariteten til Sanchez steg ikke hos Arsenal-fansen i går.

Da Bayern gjorde ydmykelsen total med å sette inn 1-5-målet rett før slutt, fanget tv-produsenten opp en smilende Sanchez som slet med å skjule sitt store glis på benken.

FÅR KRITIKK: Slik så Alexis Sanchez ut på benken da Bayern økte ledelsen. Skjermdump: Viasat
FÅR KRITIKK: Slik så Alexis Sanchez ut på benken da Bayern økte ledelsen. Skjermdump: Viasat Vis mer

- Rasende fans

Bakgrunnen for latteren er ikke kjent, men engelske aviser er ikke imponert.

- Det er ikke dette som skaper lagmoral, skriver Matt Barlow i Daily Mail.

THE SUN: Faksimile
THE SUN: Faksimile Vis mer

- Han ser ut som en mann som ønsker å være hvilket som helst annet sted (enn hos Arsenal). I Chile, Kina, Grimsby, den liberaldemokratiske konferansen. Hvor som helst. For Arsenal-fansen er det irriterende. For de nøytrale er det bare trist. Denne praktfulle fotballspilleren er redusert til en som viser total likegyldighet, skriver Jonathan Liew i Telegraph.

The Mirror smeller opp et bilde av Sanchez på hele sin sportforside i dag og skriver videre at «fansen raser etter at tv-bildene dukket opp». Også The Sun har med et bilde av en glisende stjerne som så eget lag bli ydmyket.

- Sanchez gliser. Det er vanskelig å si noe om hvorfor, og kanskje det er blitt fortalt en vits på benken. Det er uansett bra gjort av produsenten å fange det opp, sa Viasats fotballekspert Morten Langli i kanalens studio i går.

INDEPENDENT: Faksimile
INDEPENDENT: Faksimile Vis mer

Kollegene hos Viasat i Sverige var mer kritiske.

- Han vet at Wenger kommer til å se disse bildene og han vet at det skjer ting i kulissene. Dette kan gjøre alt enda verre, sier Viasats ekspert Bojan Djordjic.

Norges landslagssjef, Lars Lagerbäck, følger opp:

- Det er viktig hvordan spillere og ledere oppfører seg på benken. Vi skal ikke måtte sitte å spekulere i konflikter, sier Lagerbäck, ifølge Expressen.

Dommerslakt

Manager Wenger gikk til angrep på dommeren Tasos Sidiropoulos på en pressekonferanse etter kampen. Wenger mente Arsenal ble snytt for straffespark og fikk et billig rødt kort.

- Det er ikke seriøst, å ha en slik innstilling i en så viktig kamp. Det byr meg imot, og jeg synes synd på folk som betalte mye for å se kampen, sa Wenger.

«Motbydelig», sa Wenger videre om den greske dommerens innsats.

- Noen av dommerens avgjørelser var vanskelige å forstå. Lewandowski var offside, og det skulle ikke vært straffe (til Bayern). I tillegg ble det rødt kort, og det drepte oss. Da var det vanskelig å avslutte kampen. Det er vanskelig å forstå hva som skjedde. Mitt lag leverte stor innsats og spilte godt, sa Wenger.

Kampfakta:

Arsenal (England) – Bayern München (Tyskland) 1-5 (1-0), sammenlagt 2-10

Mål: 1-0 Theo Walcott (20), 1-1 Robert Lewandowski (str. 55), 1-2 Arjen Robben (68), 1-3 Douglas Costa (78), 1-4 Arturo Vidal (80), 1-5 Vidal (85).

50.000 tilskuere.

Rødt kort: Laurent Koscielny (53), Arsenal.

Napoli (Italia) – Real Madrid (Spania) 1-3 (1-0), sammenlagt 2-6

Mål: 1-0 Dries Mertens (24), 1-1 Sergio Ramos (52), 1-2 Mertens (selvmål 57), 1-3 Alvaro Morata (90).

55.000 tilskuere.

Dagens kamper:

Åttedelsfinaler: Barcelona (Spania)- Paris Saint-Germain (Frankrike) 20.45 (0-4), Borussia Dortmund – Benfica (Tyskland) 20.45 (0-1).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media