Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TV-kanal med stikk til Northug på bursdagen

- To er også bare et tall.

GRATTIS: Petter Northug fyller 30 år - og det markeres på ulike måter. Foto: NTB Scanpix
GRATTIS: Petter Northug fyller 30 år - og det markeres på ulike måter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Petter Northug fyller 30 år i dag og er nummer to i Tour de Ski etter fire av åtte etapper - og nettopp det fryder tydeligvis våre svenske naboer seg over.

Svenske TV 4 har nemlig laget sin egen spesielle hilsen til jubilanten:

- Gratulerer med fødselsdagen, Petter Northug. Hils Martin Johnsrud Sundby, skriver kanalen på Twitter, sammen med et bilde av Northug og skriften:

«Grattis Petter 30 år. Alder er bare et tall. To er også bare et tall», erter tv-kanalen, og henviser til sammendraget i Tour de Ski der Sundby leder foran trønderen.

I dag er det fellesstart på programmet i touren: 10 km klassisk kvinner klokka 14.20 og 15 km klassisk menn klokka 15.20.

- Jeg har ikke feiret bursdag på 10 år jeg. Jeg har vært på Tour de Ski, så vi får ta feiringen senere, sa Northug, ifølge NTB.

Dagbladet har snakket med en rekke personer som overbringer en gratulasjon til Northug. Se alle her.

Her er tre fra Tour-konkurrentene:

Emil Jönsson, Sverige:
- Jaha, du Petter Northug, at en så ung filur kan bli så gammel! Et stort grattis fra Sverige og Emil Jönsson. 

Dario Cologna, Sveits:
- Du blir 30 år to måneder før meg, så vi har konkurrert sammen lenge. Jeg husker da vi var unge og kjempet mot hverandre, og nå er vi plutselig de gamle gutta. Jeg håper vi får flere gode dueller de neste åra også. 

Alexander Legkov, Russland:
- Petter Northug, du er nå en veldig gammel mann! Lykke til med konkurransene og livet, jeg tror du har kone og barn om to år.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media