TV-kanaler lokker Eggen

TV 2 vil ha Nils Arne Eggen med på laget under fotball-EM. Også andre TV-kanaler kan tenke seg Eggen som ekspert-kommentator når han gir seg som Rosenborg-trener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV2 har allerede planer for hvordan de vil bruke Nils Arne Eggen dersom han sier ja til å være med på fotballaget til sportsredaktør Bjørn Taalesen.

- Attraktiv uansett

- Vi tenker langsiktig og skulle gjerne hatt Nils Arne med oss til fotball-EM. Han er attraktiv uansett om Norge kvalifiserer seg eller ikke, sier Taalesen, som bekrefter at TV2 har forsøkt å få kontakt med Eggen i sakens anledning.

- Men han har sikkert hatt andre ting å tenke på enn å svare på akkurat denne henvendelsen, sier Taalesen, som mener at Eggen passer perfekt inn i TV2-profilen sammen med Ivar Hoff og Mini Jacobsen:

- Jeg ser det for meg, men vi måtte nok hatt Davy Wathne til å balansere det litt.

Også NRK mener Nils Arne Eggen er et interessant navn for dem.

- Vi har hatt ham med på laget før, blant annet under fotball-EM i Nederland og Belgia for to år siden. Han er utrolig dyktig når det gjelder fotball, og vi er meget godt fornøyd med de jobbene han har gjort for oss. Eggen er slett ikke et ueffent navn for oss, sier sportsredaktør Grete Johnsen i NRK. Stort mer vil hun heller ikke si om den saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer