TV-profil: - Latterlig

- Erling Braut Haaland kommer til å høre en del «fuck» ute på banen i Manchester City. Å peke ut Alexander Milosevic blir bare latterlig, sier den svenske fotballeksperten Olof Lundh.

STJERNE: Erling Braut Haaland. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
STJERNE: Erling Braut Haaland. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Sverige, kl. 18.00 søndag

ULLEVAAL (Dagbladet): TV-profilen Olof Lundh (55) er på plass i Oslo før kampen mellom Norge og Sverige søndag.

Lundh jobber for TV4 og Fotbollskanalen. Han følger et Sverige som er desperat etter tre poeng i Nations League på Ullevaal stadion.

Det betyr at kampen fort kan utvikle seg i samme retning som på Friends Arena sist søndag. Da kalte Sveriges midtstopper - Alexander Milosevic - Erling Braut Haaland for «en hore». At Haaland gikk ut med dette etter 2-1-seieren, fikk svenske spillere og eksperter til å reagere.

Lundh peker på to ting: Han er overbevist om at enkelte av de norske spillerne heller ikke er uskyldig. Og han går ut fra at dette ikke er første gang Haaland får slengt ord etter seg.

- At han skulle ha spilt i Tyskland, Østerrike og Norge - og ingen skulle ha sagt noe til ham tidligere - tror jeg ikke noe på, påpeker han.

- Det er dumt sagt av Milosevic. Det sa også trener Janne Andersson på en pressekonferanse etterpå. Men alle vet at dette forekommer. Ståle Solbakken var inne på det: Det skjer fra 6. divisjon og opp til Champions League. Å peke ut Alexander Milosevic blir bare latterlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer